Ballonplus maakt gebruik van goede kwaliteit ballonnen. De ballonnen kunnen niet tegen grote temperatuur verschillen, ook niet tegen hitte en zonlicht. Door de verkeerde omstandigheden kan de zweeftijd van de heliumballonnen aanzienlijk afnemen.Ook luchtgeblazen ballonnen en ballondecoraties kunnen door temperatuurschommelingen gaan krimpen of springen. Ballonplus kan geen enkele garantie geven over de houdbaarheidsduur van buiten geplaatste ballondecoraties /heliumballonnen. Temperatuurverschillen, airco, tocht kunnen bijvoorbeeld al de zweeftijd drastisch naar beneden halen. Buiten is de decoratie of heliumballon zo kwetsbaar door de -weer-omstandigheden en invloeden van buitenaf. Ballonplus kan nooit verantwoordelijk worden gehouden voor welke schade dan ook bij inademing van helium. Het inademen van helium, voor een piepstem, is zeer zeer gevaarlijk!! je kan er een klaplong door krijgen, je hersens krijgen geen zuurstof en dit als gevolg bewusteloos worden of zelfs doodgaan. NOOIT helium inademen NOOIT. En let op de kinderen! kinderen kunnen stikken wanneer er bijvoorbeeld een latex ballon wordt opgegeten wanneer er stukjes blijven rondslingeren. Alle punten over de ballonnen zijn te vinden in de algemene voorwaarden die u kunt downloaden en in alle tijden in te zien in de footer van ballonplus.

 

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss