Gender reveal ballonnen bij ballonplus. Wil je origineel bekendmaken of jou kindje een jongetje of meisje wordt? dit kan feestelijk met een ballon!

Ready to pop ballon.jpg

DIY Gender Reveal ballonnen, kan je kiezen tussen Roze of Blauwe  Confetti, je maakt de ballon zelf.

Evt. maken wij ook Gender Reveal Ballonnen, ( ??? en  Oh Baby) je geeft (ook als je het niet wilt weten voordat je de ballon knapt) het briefje af in de winkel bij ballonplus(Boeketten.nl). Ballonplus vult dan de ballon met Roze of Blauwe Confetti / Ballonnetjes. De zwarte ballon houdt het geheim totdat de familie, vrienden en lieve kennissen bij elkaar zijn om het grote moment te ontpoppen; Met een scherpe naald prikken jullie samen de zwarte ballon kapot om te ontdekken of het een jongen of een meisje gaat worden. Een gender reveal feest!

Wij maken Gender Reveal ballonnen alleen nog met Lucht vulling! (Dit is een gevolg van de helium schaarste)

Om teleurstelling te voorkomen, is het gewenst om op tijd een Ballon decoratie te bestellen(min. 2 dagen van tevoren), zodat we het in kunnen plannen, want vol=vol (afhalen in Nieuwegein bij Boeketten.nl)

 

 

Sorteer op

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss