Op zoek naar Latex ballonnen om helium in te doen? Deze 12 inch ballonnen,zijn geschikt om ze te vullen met helium! Deze latex gekleurde ballonnen zijn namelijk te vullen tot 30 cm. Hoe blaas je een latex ballon het beste op? De latex ballonnen zijn de bekenste ballonnen, ze zijn 100% afbreekbaar omdat ze gemaakt zijn van natuurlijk latex. 

  • Zorg dat de ballonnen niet koud zijn, verwarm ze een beetje tussen je handen indien nodig
  • Rek ze zachtjes uit omhoog en omlaag
  • Pak je pompje of mondje van heliumtank en een blaas ze vervolgens zachtjes op. 
  • Om 1 maat te houden kan je een meetlat pakken en twee stoelen, door de ballon erdan tussen te blazen heb je altijd het zelfde maatje in je heliumtros!

We hebben vrijwel alle kleuren, pastel tot harde kleuren. De latex ballonnen worden plat verzonden, wil je ze gevuld hebben met helium kom dan langs in Nieuwegein dan kunt u ze tegen een meerprijs vullen (alleen ballonplus ballonnen, geen eigenballonnen) of bestel een helium tankje erbij. Check alle latex ballonnen in het rood roze blauw grijs goud zwart en nog vele andere kleuren hieronder. 

 

Sorteer op

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss