Opblaasfiguur uitleg, wordt ook meegeleverd bij het verhuur op een a4 papier.

Wat krijg je mee als je een opblaasfiguur huurt?
Transporttas, opblaasfiguur, 8 haringen, spantouwen meeverpakt in de tas + blower.

Wat moet ik weten voordat ik de opblaasfiguur opzet?
- Zorg dat je minimaal met 2 man bent om de opblaaspop neer te zetten. 
- Zorg voor een goede vlakke plek, dus geen afgronden, vlakbij water of bij drukke plekken (of andere ongeschikte/gevaarlijke plekken)
- Zorg dat het opblaasfiguur de ruimte heeft,  het opblaasfiguur kan schade oplopen bij bomen, hekken, struiken dakgoten etc. 
- Het moet wel weer zijn om hem op te kunnen zetten, bij windkracht meer dan 4 is het ongeschikt en wordt het te gevaarlijk.
- Zorg voor een schone, vlakke ondergrond, door bijvoorbeeld een kleed onder de pop te leggen. 
- Het opblaasfiguur vereist een 230V aansluiting met randaarde.
Ballonplus is niet verantwoordelijk voor eventuele schade ontstaan aan en/of door het gehuurde opblaasfiguur en accessoires. De huurder draagt de volledige verantwoording, vanaf het moment dat het artikel uit de winkel wordt meegenomen, tot aan het moment dat het artikel retour is genomen door Ballonplus. Zorg tijdens het retourneren dat de pop droog is, schoon en compleet om de borg weer netjes terug te krijgen.

Hoe zet ik het opblaasfiguur op?
Maak de veilige plek voor de opblaasfiguur klaar en leg een kleedje/schone ondergrond neer om hem dadelijk op te zetten.
Met twee man of meer kan je de opblaasfiguur uit de transporttas halen + de blower. Sluit het luchtkanaal van het opblaasfiguur aan op de blower. Rol het opblaasfiguur een beetje uit zodat de lucht er dadelijk makkelijk in kan. Sluit de blower aan op een 230v aansluiting met randaarde, het opblaasfiguur vult zich nu met lucht en de blower blijft aanstaan ook als hij helemaal gevuld is met lucht. Zet het opblaasfiguur met spantouwen nu vast met bijgeleverde haringen.

Hoe breek ik een opblaasfiguur af?
Ook weer met twee personen of meer het opblaasfiguur opruimen. Pak de transsport tas, schakel de blower uit. Begeleid samen het figuur langzaam naar beneden. Verwijder nu de haringen en spantouwen wanneer het opblaasfiguur weer op de veilige schone grond ligt(alleen het stuk spantouw losmaken wat aan de haring werd bevestigt) Zorg dat het opblaasfiguur schoon en droog de transsport ingaat. 

Voor het huurcontract klik je hier

 

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss