Retourneren

Artikelen kunnen retour worden gezonden zonder opgaaf van redenen, conform de Wet Verkoop op afstand, binnen 14 dagen na de dag waarop u, of een derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. U dient binnen deze 14 dagen Ballonplus per mail info@ballonplus.nl te informeren dat u het product wilt retourneren. Of doe dit via het modelformulier dat beschikbaar is gesteld op deze pagina van herroeping. 

Uiterlijk 14 dagen nadat u Ballonplus heeft geïnformeerd over de retourzending, dient het product bij Ballonplus binnen te zijn.


In een aantal gevallen kunnen artikelen niet worden geretourneerd :

  • Producten die naar uw specificatie gemaakt zijn, zoals ballondecoraties, cadeauballonnen, fotoballonnen. 
  • Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben, zoals latex ballonnen met of zonder helium (latex breekt af), alle ballonnen gevuld met helium.
  • Zakelijke klanten.

De klant heeft de plicht bij aflevering van de bestelling deze te controleren op eventuele beschadigingen of tekortkomingen. Mocht er iets niet in orde zijn met uw bestelling, neem dan zo spoedig mogelijk doch uiterlijk binnen 14 dagen na de dag waarop u, of een derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. contact met ons op via info@ballonplus.nl voor verdere afhandeling.

Het te retourneren artikel mag alleen in die mate uitgepakt worden zodat het artikel beoordeeld kan worden of het naar wens is. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat of het artikel dusdanig is verpakt, dat u de verpakkig niet meer in de correcte staat hersteld kan worden. Indien er waardevermindering aan het product is ontstaan doordat de klant meer heeft gedaan dan noodzakelijk was om de aard, de kenmerken en de werking na te gaan, worden deze waardevermindering in rekening gebracht.

De (pakket)kosten verbonden aan een retourzending zijn voor rekening van de klant. Wij schatten dat de kosten maximaal €6,95 bedragen. Bij een retourzending ontvangt u het aankoopbedrag binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van de retourzending door ballonplus retour.

Ballonplus probeert de artikelen zo duidelijk mogelijk in beeld te brengen d.m.v. foto’s en begeleidende tekst. Voor alle foto’s op de website geldt dat deze slechts ter indicatie zijn. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Ballonplus is niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt uit het gebruik van de door haar geleverde producten.

Retouradres:

Ballonplus

Boeketten.nl V.O.F

Winkelcentrum Galecop 14,

3437 JV Nieuwegein

info@ballonplus.nl

 

zie ook herroepingsrecht 

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

┬ę 2015 - 2021 ballonplus.nl | sitemap | rss