Grote xxl latex ballon bestellen bij ballonplus. Een Grote Ballon kan met helium / lucht gevuld worden. Doorsnee 90 cm Het zijn echte blikvangers. Gaaf bij fotoshoots, openingen, beursstands aankleden, voor op je bruiloft of iemand met echt een mega helium of luchtgevulde ballon verrassen. 

Wanneer de grote xxl latex ballon wordt gevuld met helium, en u wilt ze  buiten plaatsen; bedenk wel dat de grote ballonnen veel wind vangen. (Let dan goed op dat er geen scherpe voorwerpen in de buurt zijn!) Voor decoraties met grote Ballonnen : Neem contact op met ballonplus.

We kunnen ook de mega top ballonnen latex xxl bedrukken. Ballonplus heeft verschillende kleuren beschikbaar. Vraag ook hiervoor naar de mogelijkheden en of prijsopvraag. De ballonnen die te bestellen zijn op de website worden zonder lucht of helium geleverd. Je kan de top xxl latex grote ballonnen ook zelf opblazen met een elektische ballonnenpomp om zo je feestzaal op te pimpen. Het is dan aan te raden om nog een kleefoogje bij te bestellen, een kleefoogje zorgt voor het zweefeffect zonder helium! Bovenstaande kleuren zijn beschikbaar en mogelijk te bedrukken of voor decoraties.

Top XXL latex ballon op de website zijn direct beschikbaar voor verkoop om plat te worden verzonden!

 

 

Sorteer op

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss