Heliumtank huren of heliumtank kopen bij ballonplus. Zelf helium ballonnen vullen met een heliumtank, Ballonplus heeft verschillende kleine tankjes zodat je zelf op locatie de heliumballonnen kunt opblazen. (Als alternatief kunt u ook een kleefoogje gebruiken en een met lucht gevulde ballon aan het plafond vastplakken en toch het zweefeffect creeën goedkoper en duurzamer) Maar als u toch gaat voor het zelf vullen met helium kunt u kiezen om  kopen. 

Wat is helium? Helium is bijna het lichtste element dat we kennen. Doordat helium lichter is dan lucht, kan de ballon zweven. Helium is niet giftig, niet exposief en niet brandbaar. Helium wordt maar op een paar plekken in de wereld gewonnen, hierdoor is helium aardig prijzig gassoort. Het inademen van helium, voor een piepstem, is zeer zeer gevaarlijk!! je kan er een klaplong door krijgen, je hersens krijgen geen zuurstof en dit als gevolg bewusteloos worden of zelfs doodgaan. NOOIT helium inademen NOOIT. Helium loopt heel zachtjes uit een latex of folie ballon, onder ideale omstandigheden kan een heliumballon zo'n 14 uur blijven zweven. Temperatuurverschillen, airco, tocht kunnen bijvoorbeeld al de zweeftijd drastisch naar beneden halen. Ballonplus heeft een speciale gel om in de ballon te doen waardoor je de zweeftijd kanverlengen. Buiten is helium minder geschikt, het weer heeft veel invloed op de zweeftijd en de grootte van de helium ballonnen. 

De heliumtank is op te halen in Nieuwegein voor het verhuur of wanneer je een heliumtankje wilt kopen. 

Sorteer op
 • Huur Helium fles 5 L
  Huur Helium fles 5 L

  Genoeg om ± 80 ballonnen te vullen in de maat van 30cm.

  De voordelen van Albee Fly:
  – lichte flessen
  – gemakkelijk te vervoeren
  – ingebouwde drukmeter en vulnippel
  – speciaal voor het vullen van ballonnen
  – leverbaar…

  € 65,99

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss