Ballondecoratie borg:

 1. Ballondecoraties kunnen worden betaald in de winkel doormiddel van pin of contant. Of de consument kan online betalen via ballonplus.nl doormiddel van Ideal, Maestro, visa of vooraf overmaken per bank.

 2. Ballonplus rekent een borgsom van € 50,- voor één pilaar en € 100,- voor een boog. Deze dient contant te worden overhandigd nog voordat de ballondecoratie wordt geleverd of wordt afgehaald.

 3. De borgsom ontvangt de consument contant terug, wanneer de consument binnen zeven dagen de metalen voeten/ondergrond (excl. ballonnen en geheel in tact) aflevert in de winkel. 

 4. Bij overschrijding van de overeenkomst, schade aan- of zoek raken en/of diefstal van onderdelen, is ballonplus gerechtigd de daaruit voortvloeiende kosten op de consument te verhalen.

 5. De kosten van het niet tijdig terugbrengen bedragen, per dag te laat retour, € 5.- Dit geld wordt afgetrokken van de borgsom, die wordt terugbetaald wanneer de consument de metalen voeten/ondergrond terug brengt. Bij het zoekraken of vermissingen van delen van de ondergrond, krijgt de consument de borg niet retour en daaropvolgend krijgt de consument een extra rekening van € 25,- per één pilaar en €50,- per boog.

Verhuur borg

 1. De prijzen van het verhuur zijn incl. BTW, excl. Eventuele leveringskosten tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen voorbehouden.
 2. Bij het ophalen van de verhuurmaterialen in de winkel kan de consument betalen met pin of contant. Of, de consument betaald vooruit via de website doormiddel van Ideal, maestro, visa of vooruitbetaling per bank. Bij opmerkingen zet de consument dan de gewenste ophaaldatum in de winkel.
 3. Bij het verhuren van de rode loper paaltjes, opblaasfiguren en heliumtank wordt een waarborg gevraagd (borgsom/IDkaart/paspoort).
 4. De borg moet in beide gevallen contant betaald worden bij het ophalen van de verhuurmaterialen. De borgsom bedraagt €50 euro contant per één opblaasfiguur, verhuur van rode loper paaltjes en helium tank bedragen €100 euro aan borgsom. De borgsom dient bij ophalen, in contanten, van de verhuurartikelen in de winkel te worden voldaan.
 5. In geval van enig gevaar, bijvoorbeeld een storm, sterke wind, slecht weer of onveilige locatie, dient de consument het gehuurde artikel direct buiten werking te stellen.
 6. De consument levert de gehuurde materialen na gebruik schoon af. Als dit niet het geval is, worden schoonmaakkosten in rekening gebracht met een minimum van €25.-
 7. De consument geeft bij inlevering aan of de materialen nog nat/vochtig zijn. Bij niet vermelden hiervan komen de schoonmaak- of vervangingskosten voor rekening van de consument.
 8. Het is niet toegestaan om gehuurde goederen door te verhuren aan derden zonder schriftelijke toestemming van ballonplus.
 9. Na teruggave van onbeschadigde verhuurde paaltjes, opblaasfiguur of heliumtank volgt teruggave van de betaalde borgsom.
 10. Bij overschrijding van de huurperiode, schade aan- of zoek raken en of diefstal van onderdelen, is ballonplus gerechtigd de daaruit voortvloeiende kosten op de consument te verhalen.
 11. Indien na teruggave van de gehuurde materialen deze niet direct gecontroleerd worden op defecten, zal ballonplus dit alsnog binnen 24 uur controleren en eventueel geconstateerde defecten doorberekenen aan de opdrachtgever.
 12. De consument kan ballonplus niet aansprakelijk stellen voor onvolledige levering of als door onvoorziene omstandigheden de levering van materialen niet kan plaatsvinden of wordt gewijzigd.

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss