Ballonnen voor de mooiste gelegenheden. Ballonnen van folie of ballonnen van 100% afbreekbaar latex, ballonplus heeft een mega assortiment en geleverd uit voorraad. Ballonnen zijn geschikt voor zowel kinderen ( waar iedereen bekend mee is) maar ook zeker voor de ouderen. Wanneer iemand 80 is bijvoorbeeld, een 80 jaar ballon kan dan echt het verschil maken!

Ballonnen kopen ook voor ouderen!

Ouderen zijn namelijk trots op de leeftijd die ze mogen leven. Bij een etentje of gewoon op visite, een ballon doet het 'm. Balonnen of ballonen worden de ballonnen ook wel eens getypt, iedereen begrijpt wat we bedoelen met ballonnen. De versiering voor openingen, feestjes, verjaardagen en fotoshoots.

Ballonnen bestellen met helium of zonder bij ballonplus kan het!

Hieronder een kleine greep uit het assortiment. Wilt u meer ballonnen zien voor verschillende leeftijden en deze bestellen? Via het menu komt u nog veel meer ballonnen tegen in allerlei kleuren, groottes en vormen. Wilt u iets speciaals, of kunt u het niet vinden? U kunt altijd een mailtje sturen of telefoontje plegen. 

Sorteer op
 • Cheers - Goud- Folie Ballon - 18 inch / 46cm
  Cheers - Goud- Folie Ballon - 18 inch / 46cm

  Cheers zeggen op een leuke manier. Zeker dat de ontvanger deze ballon te gek gaat vinden! En iemand verrassen met zo'n happy birthday ballon doe je zeker.

  ∙ Het is een zelfsluitende ballon
  ∙ 46cm, Rond, Goud met 2 Champagne…

  € 4,99
 • 50 - Bubbles Ballon - Blauwe sterren - 22 Inch / 56cm
  50 - Bubbles Ballon - Blauwe sterren - 22 Inch / 56cm

  50 Jaar, dat moet gevierd worden.Feestje?Dan is dit de perfecte ballon om als decoratie te gebruiken,Kado geven met HELIUM ?(= Meerprijs afhankelijke van de grote van de ballon)Dat kan alleen LOKAAL!Afhaal adres :…

  € 9,99
 • 50 - Folie Ballon - verkeersbord - 18 Inch/45 cm
  50 - Folie Ballon - verkeersbord - 18 Inch/45 cm

  Abraham50 Jaar, dat moet gevierd worden.Feestje?Dan is dit de perfecte ballon om als decoratie te gebruiken,Kado geven met HELIUM ?(= Meerprijs afhankelijke van de grote van de ballon)Dat kan alleen LOKAAL!Afhaal adres :…

  € 4,99

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss