Helium ballonnen voor de mooiste gelegenheden. Heliumballonnen van folie of heliumballonnen van 100% afbreekbaar latex, ballonplus heeft een mega assortiment en geleverd uit voorraad. Helium ballonnen zijn geschikt voor zowel kinderen ( waar iedereen bekend mee is) maar ook zeker voor de ouderen. Wanneer iemand 80 is bijvoorbeeld, een 80 jaar ballon kan dan echt het verschil maken!

Helium ballonnen kopen ook voor ouderen!

Ouderen zijn namelijk trots op de leeftijd die ze mogen leven. Bij een etentje of gewoon op visite, een ballon doet het 'm. Heliumballonnen of ballonen worden de heliumballonnen ook wel eens getypt, iedereen begrijpt wat we bedoelen met ballonnen. De versiering voor openingen, feestjes, verjaardagen en fotoshoots.

Hieronder een kleine greep uit het assortiment. Wilt u meer ballonnen zien voor verschillende leeftijden/gelegenheden en deze bestellen? Via het menu komt u nog veel meer ballonnen, cadeaus decoraties en heliumballonnen tegen in allerlei kleuren, groottes en vormen. Wilt u iets speciaals, of kunt u het niet vinden? U kunt altijd een mailtje sturen of telefoontje plegen.

Heliumballonnen zijn super leuk en erg mooi. Bij velen is een heliumballon bekend door het piepstemmetje.. helaas... dit NOOIT zelf thuis uitproberen!! Helium kan ervoor zorgen dat je stikt, klaplong krijgt of in iedergeval in het ziekenhuis terecht komt. Dus laat de heliumballon enkel voor decoratie dienen.  Maak er leuke foto's van maar geen filmpjes met een hoge stem! 

Sorteer op

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2023 ballonplus.nl | sitemap | rss