Helium ballonnen voor de mooiste gelegenheden. Heliumballonnen van folie of heliumballonnen van 100% afbreekbaar latex, ballonplus heeft een mega assortiment en geleverd uit voorraad. Helium ballonnen zijn geschikt voor zowel kinderen ( waar iedereen bekend mee is) maar ook zeker voor de ouderen. Wanneer iemand 80 is bijvoorbeeld, een 80 jaar ballon kan dan echt het verschil maken!

Helium ballonnen kopen ook voor ouderen!

Ouderen zijn namelijk trots op de leeftijd die ze mogen leven. Bij een etentje of gewoon op visite, een ballon doet het 'm. Heliumballonnen of ballonen worden de heliumballonnen ook wel eens getypt, iedereen begrijpt wat we bedoelen met ballonnen. De versiering voor openingen, feestjes, verjaardagen en fotoshoots.

Hieronder een kleine greep uit het assortiment. Wilt u meer ballonnen zien voor verschillende leeftijden/gelegenheden en deze bestellen? Via het menu komt u nog veel meer ballonnen, cadeaus decoraties en heliumballonnen tegen in allerlei kleuren, groottes en vormen. Wilt u iets speciaals, of kunt u het niet vinden? U kunt altijd een mailtje sturen of telefoontje plegen.

Heliumballonnen zijn super leuk en erg mooi. Bij velen is een heliumballon bekend door het piepstemmetje.. helaas... dit NOOIT zelf thuis uitproberen!! Helium kan ervoor zorgen dat je stikt, klaplong krijgt of in iedergeval in het ziekenhuis terecht komt. Dus laat de heliumballon enkel voor decoratie dienen.  Maak er leuke foto's van maar geen filmpjes met een hoge stem! 

Sorteer op
 • Finding Dory - Happy Birthday - Folie Ballon - 17Inch / 43 cm
  Finding Dory - Happy Birthday - Folie Ballon - 17Inch / 43 cm

  Finding Dory - Happy BirthdayFolie Ballon - 17 Inch / 43 cmErg leuk in een Heliumballon boeket,of als top op een cadeau ballon

  € 4,99
 • Cheers - Goud- Folie Ballon - 18 inch / 46cm
  Cheers - Goud- Folie Ballon - 18 inch / 46cm

  Cheers zeggen op een leuke manier. Zeker dat de ontvanger deze ballon te gek gaat vinden! En iemand verrassen met zo'n happy birthday ballon doe je zeker.

  ∙ Het is een zelfsluitende ballon
  ∙ 46cm, Rond, Goud met 2 Champagne…

  € 4,99
 • 50 - Bubbles Ballon - Blauwe sterren - 22 Inch / 56cm
  50 - Bubbles Ballon - Blauwe sterren - 22 Inch / 56cm

  50 Jaar, dat moet gevierd worden.Feestje?Dan is dit de perfecte ballon om als decoratie te gebruiken,Kado geven met HELIUM ?(= Meerprijs afhankelijke van de grote van de ballon)Dat kan alleen LOKAAL!Afhaal adres :…

  € 9,99
 • 50 - Folie Ballon - verkeersbord - 18 Inch/45 cm
  50 - Folie Ballon - verkeersbord - 18 Inch/45 cm

  Abraham50 Jaar, dat moet gevierd worden.Feestje?Dan is dit de perfecte ballon om als decoratie te gebruiken,Kado geven met HELIUM ?(= Meerprijs afhankelijke van de grote van de ballon)Dat kan alleen LOKAAL!Afhaal adres :…

  € 4,99

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss