Bruiloft aankleden met ballonnen

Ballonplus heeft de mooiste ballonnen om jou speciale dag nog specialer te maken. Door een mooie feestelijke aankleding met heliumballonnen, zal dit een dag zijn om nooit te vergeten. Bestel de ballonnen om de bruiloft zelf aan te kleden (of je mensen) als DIY pakket. Of laat ballonplus in de omgeving (anders in overleg) jou huwelijk aankleden met ballondecoraties, ballonnentrossen of personal touch ballonnen. 

Bruiloft versiering Bruiloft ideeën en bruiloft ballonnen allemaal bij ballonplus.nl - Ballonplus is er voor jou bruiloft aankleding!

Je kan zelfs je eigen bruiloft ballon ontwerpen via ons laten bedrukken met jullie namen bijvoorbeeld. Hiervoor kunt u contact opnemen via mail of telefoon of het online formulier. Zo kan je de bedrukte ballonnen ook goed gebruiken als uniek bedankje voor alle gasten: huwelijksbedankjes!

Er is zoveel leuke versiering bruiloft beschikbaar. Hieronder een klein overzicht voor bruiloft ballonnen. 

Sorteer op

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss