Gouden bruiloft aankleden met ballonnen

50 jaar bruiloft? dat is het gouden huwelijk!! dat moet gevierd worden met de mooiste feestversiering. Ballonplus heeft de mooiste ballonnen om uw speciale trouwdag nog eens mooi te maken 50 jaar later. Veel goud? of liever rustig wit of peal kleuren. Alles is mogelijk! Een gouden huwelijk feest maak je specialer met ballonnen. Een dag alsof het weer uw trouwdag is... een mooi feest met perfecte aankleding. Bestel de ballonnen om het gouden huwelijk zelf aan te kleden (of je mensen) als DIY pakket. Of laat ballonplus in de omgeving Nieuwegein (anders in overleg) ballondecoraties, ballonnentrossen of personal touch ballonnen. 

50 jaar getrouwd ballonnen, gouden bruiloft versiering voor het gouden huwelijk met ballonnen allemaal bij ballonplus.nl - Ballonplus is er voor uw zaalaankleding!

Er is zoveel leuke versiering huwelijk beschikbaar. Hieronder een klein overzicht voor gouden bruiloft ballonnen. 

Sorteer op

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss