Geldballon: Ballon geven met geld, kaart of cadeau

Een geld ballon ofwel cadeauballon of kadoballon is een grote ballon, feestelijk gevuld met kleine ballonnetjes. Een cadeauballon kan daarnaast gevuld worden met een cadeautje, knuffel of kaart die u zelf heeft gekocht.

Let op: alleen doormiddel van zelf een cadeau te brengen en cadeauballon af te halen in Nieuwegein.

De geldballon wordt niet gemaakt waar u bij staat! minimaal een dag van te voren bestellen is noodzakelijk en enkel af te halen (dus helaas niet per post)

Ook kan in een cadeauballon geld worden gedaan. Zo kunt u op een originele manier geld cadeau geven! Zo hoef je nooit meer met enkel een envelop aan te komen. Maar kom origineel aan met een cadeauballon op bijvoorbeeld een huwelijk, jubileum, babyshower, geboorte of verjaardag. Geld geven in een ballon, zodat de ontvangers van de cadeauballon het geld gelijk zien (maar niet direct bij kunnen haha!)

Er zijn ontzettend veel creatieve mogelijkheden met een cadeauballon. U kunt natuurlijk kiezen voor een voorbeeldballon op de website. Of door een unieke cadeauballon zelf samen te stellen. Zo kunt u de cadeauballon helemaal naar wens, en gelegenheid aanpassen. Wanneer er een cadeau, kaart of geld in moet, is uitsluitend opnemen in de winkel Nieuwegein een optie.

​1) Latex of folie 

  • Een latex 12,99:latex cadeauballon   of een folie (18 inch) 15,99 als topballon:foliecadeauballon

 

 

In de cadeauballon is ruimte voor een kaart, geld, knuffels en niet te grote of te zware cadeautjes: details.

Heeft u vragen? mail naar info@ballonplus.nl

Belangrijk: 

  • De geldballonnen kunnen niet verzonden worden! Uitsluitend kunnen de cadeauballonnen afgehaald worden in onze winkel in Nieuwegein. 

  • Minimaal een dag van te voren bestellen. Zeker zijn dat het lukt? neem eventjes contact op via de mail, app of kom langs in de winkel. Kado, kaart of geld moet er dus ook uiterlijk een dag van tevoren afgegeven worden. Het is alleen op bestelling mogelijk, het kan niet dezelfde dag gemaakt worden. 

WIE WAT WAAR

Ballonplus heeft voor elke leeftijd/gelegenheid helium ballonnen. 
Van confettiballonnen tot aan een gender reveal Ballonplus!

Ballonnen voor een Opening, Verjaardag, Jubileum, Trouwerij, Babyshower, Geslaagd, Abraham of Sarah.
Voor een opening of bedrijfsfeest verhuren wij u een opblaasbare champagnefles of rodeloper.
Voor een verjaardag of feest verzorgen wij een cadeauballon naar wens (loop even binnen in de winkel, minimaal 2 dagen van tevoren).  

Wordt iemand binnenkort 50 jaar Abraham of Sarah, wij hebben de oplossing. Wat dacht u van een mega blikvanger voor in de tuin!
Voor het kopen van Helium tank of het huren van Helium tank kunt u bij ballonplus terecht.

 

© 2015 - 2024 ballonplus.nl | sitemap | rss